Våra referenser

Xent har varit Adoores högra hand under de senaste åren och en otrolig viktig del i vår tillväxt. Teamet på Xent är extremt lätta att jobba med och vi har ett nära samarbete gällande ekonomisk rådgivning men även gällande frågor kring e-handel, redovisning och strategi m.m. Vi är extremt nöjda och känner en stor tillit till teamet och rekommenderar dem alltid till alla vi känner. Xent gör alltid det lilla extra för oss och det är vi otroligt tacksamma för.

Petra Tungården & Team Adoore

Endoore AB

Xent är vår förlängda CFO funktion. Vårt strategiska samarbete går långt bak i tiden vilket gör att vi maximerar utväxlingen inom alla ekonomirelaterade områden. Allt från mer rutinmässigt stöd som löpande bokföring, lön och redovisning till mer taktisk planering i form av rådgivning vid budgetar, likviditetsplanering, tjänstebilshantering mm. Tack vare detta samarbete känner vi oss 100% trygga med att vi alltid har full kontroll på vår redovisning.

Thomas Lindvall

CEO

Avantime

Via en skärpt väninna, fick jag kontakt med Emma och Johan på Xent Redovisning, då mitt företag var mer eller mindre, som ett råttbo, trots bokföringsbyrå. Nu är råttboet utrensat och digitaliserat, allt är på plats, vilket känns extremt bra. Nu slipper jag själv sitta med admin 6 timmar om dagen, vilket innebär att jag får tid till att göra det jag ska och är utbildad till, nämligen att skapa och designa.

Camilla Thulin

Founder

Camilla Thulin Design AB

Håll dig uppdaterad

© 2024 - Xent Redovisning AB