Våra referenser

Xent har varit Adoores högra hand under de senaste åren och en otrolig viktig del i vår tillväxt. Teamet på Xent är extremt lätta att jobba med och vi har ett nära samarbete gällande ekonomisk rådgivning men även gällande frågor kring e-handel, redovisning och strategi m.m. Vi är extremt nöjda och känner en stor tillit till teamet och rekommenderar dem alltid till alla vi känner. Xent gör alltid det lilla extra för oss och det är vi otroligt tacksamma för.

Petra Tungården & Team Adoore

Endoore AB

Xent har skött vår bokföring och lönehantering sedan 2008 på ett utmärkt sätt. De levererar en effektiv och snabb service med hög kvalitet och ett trevligt bemötande.

Krusbeth Kristensson

Founder & CEO

C&M Projekt i Stockholm AB

Via en skärpt väninna, fick jag kontakt med Emma och Johan på Xent Redovisning, då mitt företag var mer eller mindre, som ett råttbo, trots bokföringsbyrå. Nu är råttboet utrensat och digitaliserat, allt är på plats, vilket känns extremt bra. Nu slipper jag själv sitta med admin 6 timmar om dagen, vilket innebär att jag får tid till att göra det jag ska och är utbildad till, nämligen att skapa och designa.

Camilla Thulin

Founder

Camilla Thulin Design AB

Håll dig uppdaterad

© 2023 - Xent Redovisning AB